2015 og nye grupper på besøk.

Hei igjen og nok engang Godt Nytt År!

Nye grupper på besøk til TeamKraft. KSB NORGE AS (www.ksbnorge.com) var på plass ifra den 7-8.1

«Pakken» var som følger: Teori og innføring i Adferdsfargene frem til lunsj. Deretter inndeling i lag før vi forflyttet oss til Høytorp Fort. Øvelser ble denne gang gjennomført inne i Reduitten, («hjertet på fortet») Av billedkollasjen ser vi at Magic Stick (nok engang) skapte engasjement. Latter, masse kommentarer, frustrasjon, noen diskusjoner etc.etc. er vi vant til på denne øvelsen.
Etter ca halvannen time avsluttet vi i samarbeidsbanen. Etter en kort evaluering var det innlosjering «på brakka» og i Ruge-villaen på Høytorp.

Klokken 1800 var det klart for Ølkåseri med Bjørn Heidenstrøm. Dette er gjennomført med meget gode tilbakemeldinger en rekke ganger etter at han tok eksamen i «temaet» for ca to år siden. Gå gjerne inn å les om Bjørn på hans nettsider http://www.bjornheidenstrom.com. Han har MYE på lager.
Middag på Restaurant Fortet og sosialt samvær avsluttet dagen.

Dag to startet med et nytt foredrag. Temaer som ble berørt var bl.a ledelse-omstilling-holdninger-kultur. Are Høidal var foredragsholder. Med ca 30 års erfaring fra Kriminalomsorgen, med Kongens
fortjenestemedalje (utfdelt i høst til en 55-åring!) for jobben som så langt er gjort har Are «mye å komme med». Rosende ord og meget gode tilbakemeldinger lot heller ikke vente på seg når han avsluttet etter ca halvannen time. Det blir garantert ikke siste gang Are holder foredrag for grupper som besøker oss.

Etter en god evaluering og avsluttende lunsj var samlingen over for KSB NORGE AS. Noen tilbakemeldinger har vi allerede fått. Nok engang var det en meget fornøyd gruppe som forlot oss denne dagen.

TeamKraft takker KSB NORGE AS for at de benyttet deler av vårt konsept og ønsker lykke til videre.

MESTRING-GLEDE-FELLESKAP med Mennesket i sentrum.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s