Mysen fotballs guttelag på besøk. Nok engang gode tilbakemeldinger!

Hei igjen!

Lørdag var det Mysen fotballs guttelag som troppet opp på Slettevold Gård. Ca 25 flotte ungdommer isammen med ledere var på plass kl 1200.

Etter en forebyggende og teoretisk innføring bar det ut i samarbeidsbanen. OG NOK ENGANG. Dette fungerer. Her følger tilbakemeldingen:

Hei!
Her kommer noen ord om dagen i dag.

Lørdag ettermiddag møtte 25 gutter fra Mysen fotballs guttelag på Slettevold gård og gjennomførte flere samarbeidsøvelser for å styrke samholdet. Først fikk guttene en innføring i hva det vil si å ta egne valg og hvordan man selv styrer sin egen fremtid.
Neste punkt på agendaen var samarbeidsøvelser, blant disse var Magic stick, edderkoppnett og flere logiske oppgaver. Her fikk guttene teste hvordan man må samarbeide for å nå et felles mål. Dette var noe som falt i smak hos en gjeng ivrige gutter. Disse opplevelsene var noe som ga guttene en annen mestringsfølelse enn de er vant til. Denne dagen var som skapt for ungdom i denne alderen.

Vi sier tusen takk til Teamkraft for en fantastisk dag!

Mvh
Mysen fotball

Noen øvelser er nevnt andre ikke. MESTRING – GLEDEN og FELLESKAPET får vi som oftest frem. Ungdommen er fornøyd, lederne er fornøyde og vi i TeamKraft gleder oss med.

Billedkollasjen viser gruppene i full aktivitet. Jan Tore Bjerkrheim (øverst til h.) er tilbake i «Mysendrakta» etter noe tid hos nabo Rakkestad. En ressurs for Mysen fotball isammen med flere andre som tar del i dette viktige arbeidet.
Ungdommen er glad i pizza som vi ser av bildet nederst til høyre.

Vi tar også med at LIVERPOOL slo SUNDERLAND 3-1 denne lørdagen. Dette vet vi gledet Jan Tore stort.

TeamKraft takker Mysen fotball ungdomsavdelingen og ønsker alle lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s