Flere grupper fra «det lokale»

God ettermiddag.

Flere fra vår egen kommune besøker oss på Slettevold Gård i Mysen.

Tirsdag hadde lærere ved de videregående skolene fagdag. En gruppe fra Mysen videregående skole ,nærmere bestemt Restaurant og matfag, valgte å tilbringe dagen isammen med oss i TeamKraft.

Fra teori til praksis har dere som leser våre blogger hørt før. Men vi gjentar det så gjerne. Vårt «verktøy» med Adferdsfargene fungerer. Det vet vi, men det er som med de fleste andre kurs og seminarer. Det er opp til hver og en i gruppa å bestemme hvor mye kan og skal jeg bidra med for å skape et godt og fungerende felleskap.

Gruppa ifra matfaglinjen var lydhøre og skapte engasjement fra første stund. At vi mennesker er forskjellige vet vi, intet unntak her. Etter at indikator var tatt bar det ut i noen av våre praktiske øvelser. Det er greit å bli bevistgjort ifht. sine egne og andres styrker og potensielle begrensninger. Øvelsene avdekker mye.

Tilbakemeldingen som kom inn to dager etter forteller at timene på Slettevold gård så absolutt ikke var bortkastet tid:

«Takk for hyggelig kurs, det var nyttig for oss. Vi kommer til å jobbe med dette videre. Vi sier takk til å besøke dere igjen. Det var også veldig fin stemning i lokalene deres»

Fagleder Åshild Ekseth
Restaurant og Matfag
Mysen vg.skole.

TeamKraft takker for en flott dag isammen med lærere ved restaurant og matfaglinjen. God service og god mat tiltrekker mange kjære venner. Lykke til videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s