Espira Barnehage fra Askim på besøk!

Lørdag hadde vi besøk fra ansatte ved Espira Barnehage i Askim. Etter flere dager med regn viste værgudene seg fram fra en helt annen side når gruppen var på plass til avtalt tid kl 1100 på Høytorp Fort. Sol fra skyfri himmel.

En kort teoretisk innføring, lag som var inndelt på forhånd og vi var klare for øvelser inne i Reduitten.

Vi hører ofte at flere lider av både klaustrofobi og høydeskrekk. Det må vi selvfølgelig ta hensyn til. Igjennom våre ca 11 år i TeamKraft har vi ledet kun èn person ut igjen fra gangene i «hjertet av fortet» grunnet klaustrofobi. Igår var det tre som sa at de var skeptiske til å gå inn. Inn gikk de, og ut kom de etter ca 1 time og 15 minutter med forskjellige øvelser isammen med gode kolleger fra barnehagen. Problemer med klaustorfobi? Neida, dette gikk greit var svarene som unisont kom i tillegg til smil og glede.

Etter Høytorp Fort bar det ned til Slettevold Gård for mat og en liten klatreseanse for de som ønsket å utfordre «høydeskrekken» Her gikk det også meget bra!!

Ivrige, blide, entusiastiske, takknemlige er noen av de ordene jeg vil benytte etter å ha hatt besøk ifra Espira barnehage. En flott gjeng som garantert gjør en god jobb i barnehagen som de er ansatt i.

Billedkollasjen viser inngangspartiet til «Reduitten» fra østsiden av fortet. Brønnen er utgangspunktet for hvilke oppgaver gruppene får tildelt Kampropet er alltid med. En liten pust isammen med gode kolleger på «diamanten» i TeamTower ca 18 meter over bakken. Skal vi gå videre eller??

TeamKraft takker Espira Barnehage for besøket og ønsker lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s