Flom i elva!

God lørdag. Idag skriver vi 25.10.2014. Det har vært mye regn den siste tiden noe som har medført nok en flom i Mysenelva. Etter oppstarten med prosjektet i 2011 har Hæra gått over sine bredder flere ganger. Nå er det MYE vann. Heldigvis er det meldt mindre regn de neste dagene og det opparbeidede stinettet vil igjen komme til syne. Idag lå det meste under vann.

Jeg har ikke bilder fra dagens dugnad men 10 personer var på plass og jobbet både i og ved elva ifølge meldingene.

Bildene er tatt ved Sandbo hvor vi bl.a ser at Håndverkerbrygga ligger helt under vann. Susebakkefossen «går høy». Brygga ved Kloppa er borte og vi må nok vente noen dager før vi kan benytte «Helsestien» igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s