Opplev Eidsberg, Expode og Bjørn

God kveld!

Lørdag var det duket for treff ifm. Bjørn`s lansering av Expode og Opplev Eidsberg. Stedet og utgangspunktet var i Garganstua på Slettevold Gård/TeamKraft.
Kl 0800 var vi ikke mange, men de som både var der og som etterhvert kom vil garantert bli gode ambassadører for Bjørn`s nye prosjekt.

At dette vil bre om seg er jeg sikker på. Oppstarten har vært til 6 i de kommunene som Bjørn er igang i. Flere kommuner står for tur.

Under vår reise igjennom Norge med The Shirt i 2011 (17.5-9.7) ble vi så til de grader klar over utfordringene som vårt lille land har ifht. stier og ikke minst oppmerking. Erfaringene var mange og tildels skremmende under turen ifra nord til sør. At landet er iferd med å gro igjen vet vi. At stier/trasèer for både tobeinte/syklister og ikke minst merking var så dårlig ,ble vi som nevnt raskt klar over. Informasjon var det heller ikke så lett å få tak i.

Nok om det. Idag vil vi ha tilrettelagt gode og nærliggende «løypenett», rett utenfor stuedøra. Enhver kommune besitter store muligheter, men flere må bli klar over at de finnes. Hvorfor ikke hjelpe hverandre med å spre informasjonen på en enkel og grei måte. DET jobber Bjørn med. DET er Expode.

Vi ber om hjelp og oppfordrer til at dere går inn for å følge Bjørn på http://www.oppleveidsberg.no. Nær sagt alle kan være med og systemet er enkelt.

På forhånd takk og god tur!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s