Flere kom etterhvert!

Hei igjen!

Lørdag 18.10 Expode blogg 2.

Det henger endel bilder etter Petter Pettersen opp hos oss. Petter var en vandrendre mann i vårt lokalsamfunn og historiene er mange. Lørdag morgen tok vi frem ett av bildene og vårt spørsmål er hvor var Petter her?

Etter at vi hadde tracket en tur fra Slettevold, mot Kirkås, ned til Mysenelva, til Kloppa, forbi Eidsberghallen, forbi Mysen skole, til «bratta mot Høytorp og hjem til garden (se forrige blogg) var det klart for ett av Bjørn`s mange foredrag. Historiene hans er mange og de blir flere. Selv har jeg hørt Bjørn i flere sammenhenger, men lei blir jeg aldri.

Gode medhjelpere dukket også opp. Erling Uttisrud har jeg blogget om tidligere. For Bjørn vil han være til god hjelp. På sine to bein har guten (så langt) klart å gjennomføre 42 helmaraton. Det blir noen mil på kryss og tvers i nærmiljøet og rundt om i Eidsberg gjennom året. Han tracker alltid sine turer, og disse vil nå bli sendt inn til Bjørn.

Brage Vestavik kjenner de fleste i Eidsberg ifra før. Brage var på plass med to av sine sykkelvenner denne lørdagen. Han har nær sagt alltid med seg både filmkamera og annet nødvendig utstyr for å dokumentere sine mange treningsturer vår som høst, sommer som vinter.

Pressen dukket også opp. Om innslaget i lokalavisen ikke fikk så altfor stor spalteplass, så er vi allikevel meget fornøyd med at de stiller opp. De vil garantert komme igjen, noe vi takker for. Nederst til høyre ser vi vår alltid tilstedeværende ordfører Erik Unaas og en fornøyd Bjørn hvilende på etpar staver som våre forfedre benyttet for flere tiår tilbake.

Takk igjen til dere som møtte og støttet opp denne lørdagen. Det blir garantert flere treff både ifm. Expode og andre opplegg som vi vil gjennomføre på Slettevold Gård/TeamKraft.

Husk å tracke nå folkens og glem ikke http://www.oppleveidsberg.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s