Tilbakemelding fra Øreåsen Innebandy

God kveld!

Før helga la vi ut en blogg ifm. besøket fra Øreåsen Innebandy i Moss. Her følger tilbakemeldingen:

Hei, Ingar!
Ja, takk for sist – fantastisk opplevelse nok en gang! Flere skeptiske uttalelser i forkant ble til en utrolig forvandling! Fargeindikatoren har definitivt gjort rotfeste i noen og enhver. Kombinasjoner av farger blir til stadighet samtaleemne i mange settinger. Ikke alle rundt oss forstår helt hva det snakkes om, og da blir det ikke mindre interessant å høre hva som blir sagt og diskutert. En annen ting er at kommunikasjonen oss i mellom foregår på et helt annet nivå – mer velmenende og rolig for å si det sånn…
Som du sikkert skjønner, er vi mer enn fornøyd med oppholdet på Slettevold. Oppfølgingen er særdeles viktig, så jeg synes vi tar en prat før jul. Kanskje vi skulle invitert deg/dere ned til oss i hallen for å ta en uforpliktende prat og en kaffekopp en dag i treningstida? Legge litt føringer på hva vi kunne dra av nytte til hverandre i fremtiden. TeamKraft vs. Øreåsen Innebandy….

Igjen tusen, tusen takk skal du/dere ha!

Mvh
Thor

Denne tikket også inn etter at vår første blogg var lagt ut.

Vi reiste avgårde med en god innstilling på at dette kom til å bli et spennende opphold men makan til opphold hadde ingen av oss forventet. I vår hall er det nå kun snakk om røde, gule, grønne og blå personer. Utrolig morsomt. Takk for et supert opphold.

Tone Langrud
Leder Øreåsen Innebandy

Gode og hyggelige tilbakemeldinger gleder. Billedkollasjen viser gruppene ifm. oppgaver som de er tildelt før vi går ut i de praktiske øvelsene. At noen er før ferdig enn andre grupper vet vi jo, men fargene er de samme hver gang!! Hvilke kan dere jo gjette dere til.

TeamKraft takker Øreåsen Innebandy og satser på et nytt treff om ikke så altfor lang tid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s