Praktisk trening og mestring ER viktig!

Hei!

TENTRO fra Askim besøkte oss lørdag med en gruppe ungdommer fra Indre Østfold. TENTRO er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge som er åpent for alle.

Denne helgen hadde konfirmantene samling og en av aktivitetene var klatring i TeamTower på Slettevold Gård.

En kort teoretisk innføring med spørsmål om hvor mange som ville klatre overrasket nok noen. Her er det ikke snakk om å presse ungdommene til å gjøre noe som de ikke ønsker, men de fleste vil som regel «prøve seg». Etter ca 2 timer i tårnet i strålende vær kom tilbakemeldingene nok engang på «rekke og rad».
-Dette hadde jeg aldri trodd at jeg skulle klare.- Denne dagen kommer jeg til å huske hele livet. -Jeg er glad for at jeg prøvde. – Nå begynner jeg å gråte. (ikke av redsel, men av lykke). -Takk for at dere hjalp meg. osv. osv.

Dette varmer og kommer fra ungdom i en alder av 14-15 år. Vi har hatt mange mennesker som har levd flere tiår lengre som kommer med samme utsagn. De har trodd at de har hatt både høydeskrekk og klaustrofobi (Reduitten på Høytorp og Fangene på Fortet), igjennom et langt liv.

Idag er det særs viktig å skape «motpoler» til stillesitting og den tekniske tidsalderen som vi lever i.  Aktivitet med praktisk trening og mestring og noen ganger kanskje litt ut av den berømte komforsonen ,vil være til hjelp for mange. Bevisene har vi gang på gang igjennom ungdomsgrupper som her,og andre som besøker oss. Denne lørdagen var intet unntak. Billedkollasjen forteller sitt.

Etter Klatretårnet var neste stopp Søndagskolehytta og Ertevannet i Trømborgfjella.

TeamKraft ønsker alle lykke til videre og takker for at TENTRO Askim besøkte oss denne lørdagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s