Innholdsrike formiddagstimer!

God fredag!

Idag skulle vi vært på frokostseminar på Eidsberg Kulturtorg hvor Norsk Psykologiassistanse AS  http://www.norskpsykologiassistanse.no v/Anne Mallaug og Tommy Antonsen skulle stille som foredragsholdere.

Seminaret ble det ikke noe av grunnet altfor få påmeldte, noe de dessverre også opplevde forrige gang de annonserte seminar i vår kommune.

En telefonsamtale igår førte til at både Anne og Tommy ville komme til oss i TeamKrafts`s lokaler på Slettevold Gård idag kl 0900. Per, Ole, Inge, Gyri, Marius, Siren og undertegnede angret ikke på tiden som ble tilbrakt isammen med to meget dyktige personer.

For TeamKraft sin del fikk vi langt mer en forventet ut av disse formiddagstimene. Vi fikk bekreftet at vi så absolutt ikke er på «gal veg» med vårt konsept, og vi fikk bekreftet at vi har mye å lære og hente ifra hverandre.

TeamKraft takker Anne Mallaug og Tommy Antonsen for innholdsrike og lærerike timer og ser frem til neste treff.

Flere seminarer og kurs vil bli annonsert. Når vites ikke ,men vi anbefaler på det sterkeste at flere stiller opp ved neste korsvei. Her snakker vi om «påfyllere» så det holder!! Neste gang bør vi klare 10 påmeldte. Lykke til videre!!

1 tanke om “Innholdsrike formiddagstimer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s