Inntrykk fra VM Down Hill i Hafjell!

Hei!

Fra onsdag morgen til søndag kveld fikk vi være med som medhjelpere i forbindelse med VM i Mountain Bike and Trials i Hafjell, og for en opplevelse!!!

Down Hill som Brage Vestavik bedriver krever MYE både ifht. kondisjon, styrke, koordinasjon, utholdenhet, oppmerksomhet etc.etc. For i hele tatt å være med snakker vi igjen om en enorm selvdisiplin.

At det var mulig å sykle ned en løype slik som disse utøverne gjør trodde jeg var umulig når jeg «karret» meg opp til start torsdag ettermiddag etter at løypa var stengt. Ca 3.4 kilometer. Min tid, godt over timen. Vinnertiden etter at det hele var over søndag ettermiddag var på 3 min 23 sek.!!???

Brage startet for mange år siden, i det små. Mor Gyri og far Arne Bjørn har vært med ifra dag èn. Bestefar Per Evensen har også vært en god støttespiller både på og utenfor arenaen. Det er MANGE timers hard arbeide som ligger bak.

Under VM i Hafjell var vi tett på det hele. Brage blir sett på som en av de store de nærmeste årene innen sporten. Ikke bare nasjonalt men internasjonalt.

Mathias, Daniel, Ole, Viggo og undertegnede håper på flere turer for å heie frem en idrettsutøver som vi kommer til å høre mye om de neste årene både i lokalmiljøet og utenfor Indre Østfolds grenser.

TeamKraft ønsker Brage med crew LYKKE TIL videre!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s