Refsnes Gods en ny arena.

TeamKraft har i mange år etterlyst flere og bedre overnattingsplasser i egen kommune. I mangel av det reiser vi ut og oppsøker kundene der de velger å legge sine samlinger.

Denne gang var det en gruppe fra Bodø (Labora analyselaboratorium og fiskehelsetjeneste as) som hadde valgt Refsnes Gods, Jeløya i Moss som plass for sitt jubileumsarrangement.

Det var første gang TeamKraft skulle gjennomføre ett opplegg på stedet. I den forbindelse gjør vi noen forundersøkelser og ikke minst blir litt kjent med de ansvarlige for hotel og drift.

Billedkollasjen viser Mathias isammen med markedsansvarlig Eva Tangen ifm befaringen som vi hadde i forkant.

TeamKraft valgte denne gang å gjennomføre to opplegg på samme dag. Da blir det naturlig nok også en fordeling av «mannskap».

Per og Inge hadde  med seg Daniel og Mathias til Moss. Yngre og nye «krefter må læres opp. De med noen flere år på nakken har masse erfaring som ballast ,og i «ryggsekken».  Nettopp erfaring er vel kanskje den beste lærdom.   Tilbakemeldingene tilsier at vi så absolutt gjør noe riktig.

Hei Ingar,
Ja, opplegget var kjempe bra. Været var også på vår side, så vi tilbrakte gledelig 3 timer ute
Folkene du sendte var kunnskapsrike og flinke, også ungguttene. Øvelsene kunne alle gjennomføre og førte til både konkurranseånd og mye latter. Alt i alt et kjempeopplegg jeg kan anbefale til andre

Med vennlig hilsen

Karianne Jakobsen
Daglig leder
TLF. 916 75104
Labora analyselaboratorium og fiskehelsetjenste as.

TeamKraft takker Labora for rosende ord og Refsnes Gods for meget god service og imøtekommenhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s