Trøgstad U-skole og Lions Quest igjen!

Hei!

Dette var det sjuende året som vi fikk besøk fra 9-kl trinnet Trøgstad U-skole. Takket være Trøgstad Lions og deres jobb for ungdommen i bygda har denne dagen blitt til en årlig foreteelse for alle i nevnte trinn.

Programmet Lions Quest og «Det er mitt valg» ligger til grunn for dagen. I tillegg legger vi inn en «dose» fra Politiets forebyggende skoleperm.

Ungdommen er sårbar, de har behov for justeringer, de har behov for grenser og rammer. Slik har det vært, slik er det og slik kommer det til å være.

For de som leser våre blogger kan dette synes som gammelt nytt, men nettopp repetisjon og oppfølging er kanskje det viktigste som ligger til grunn for vårt konsept i TeamKraft. Lions i Trøgstad skal ha ros for at de tenker langsiktig og ikke minst følger opp det som de for flere år tilbake satte igang.
Her har mange mye å lære.

Billedkollasjen viser noen av TeamKraft`s aktivitetsledere i aksjon i «klasserommet» også kalt Høyloftet. Deretter følger samarbeidsøvelser, en god pause med baquetter ifra Go-biten og tilslutt en klatreseanse for de som ønsker. Isen smaker som vi ser godt etter at det hele er over.

I neste blogg følger tilbakemeldingen fra årets møte med Trøgstadungdommen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s