Fra UDL-lag til Lørenskog G-12 fotball

Fra Marlèn og UDL-laget på Fortet var det klart for en ny gruppe på Slettevold Gård. På kvelden fikk vi besøk fra Lørenskog G-12. 14 spillere og 4 ledere ialt.

Treningssamling med 4 kamper på lørdag og en avsluttende kamp mot Askim på søndag var på timeplanen. Når de kom til oss var de nevnte fire unnagjort. En sliten gjeng kunne rigge seg til på «Høyloftet». Mat fra Herland Catering var bestilt og det samme var finalen imellom Real Madrid og Atletico på storskjermen i Garganstua.

Espen hadde vært på besøk hos oss tidligere med Strømmen G-16 og nok engang så det ut til at lag og ledere koste seg. Her følger tilbakemeldingen:

Hei Ingar

Jeg vil med dette takke for et flott arrangement og all hjelp i forbindelse med vår trenings helg 24-25. mai 2014.

Vi var på jakt etter en aktivitet slik at vårt G12 lag skulle lære litt om kommunikasjon og samarbeid. Dette var noe dere klarte og leverete. Gutta snakker om det ennå og vi merket allerede forbedringer i kampen vi spilte mot Askim samme dag. Det var gøy og se/høre hvordan de kommuniserte på banen. Vi vil fortsette og jobbe med de «knaggene» dere ga våre gutter fermover.

Jeg var også imponert over måten dere behandlet våre gutter. Dere snakket dem sitt språk slik at de fikk med seg det meste.

Jeg vil trygt anbefale dere til andre lag som jakter på noe lignende, og du skal ikke se bort fra at vi vil benytte deres tjenester ved en senere anledning.

Med sportslig hilsen

Espen P. Gjester
for Lørenskog IF

Resultatene fra finalekampen kjenner vi. Sistemålet ble satt sikkert inn ved Ronaldo. (se bilde) Resultat 4-1.
Guttene fra Lørenskog hadde hatt en hard helg, men klarte allikevel 1-1 mot Askim i avluttende treningskamp.

TeamKraft ønsker spillere og trenere lykke til videre i Lørenskog. Breddeklubben med ambisjoner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s