Grinitun Pleie og Omsorg Spydeberg for tredje gang.

Hei!

Vi startet på Vollene Gård i Spydeberg for ca 2 år siden. Etter det har det blitt ytterligere to samlinger på Fjellheim i samme kommune med ansatte ved Grinitun Pleie og Omsorg.

Adferdsfargene har vi hatt med ifra dag 1. Hva deltagerne har fått og får med seg er opp til hver og èn. Slik er det når kurs, samlinger og evt. foredrag holdes. Tilbakemeldingene ifra de «to første» er meget positive. TeamKraft ber alltid om tilbakemeldinger «på godt og vondt» Vi sitter ikke på fasiten, men vår teori og praksis fungerer som oftest veldig bra dersom kursdeltageren virkelig vil ta det vi formidler inn over seg og ikke minst benytte seg av «verktøyet» i hverdagen.

Skal gode team fungere og gode arbeidsforhold/kulturer bygges opp kreves mye ifra alle ledd over tid. Derfor er oppfølging som staben ved senteret legger opp særs viktig.

Også denne gang var gruppen fra Grinitun delt i to. Pleie og Omsorgssenteret har en stor jobb med mange brukere 24 timer i døgnet, hverdag som helg 365 dager i året.

Vi håper og tror at vårt samarbeide på sikt vil «bære frukter». Behovet for de ansattes arbeidskraft blir ikke mindre med årene. Hver og en i alle ledd har en like viktig plass og rolle i det dagllige.

Tilbakemeldinger ifra tredje samling følger og nok engang takker TeamKraft for to flotte dager isammen med dere på Grinitun.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s