Stinettet knyttes isammen!!

Hei igjen!

Her har vi mange å takke. 17 Mai var det klart for tidenes første fakkeltog/vandring fra Høytorp Fort til Mysenelva. Begge stedene har hatt og kommer til å få mer og mer omtale etterhvert som tiden går.

Erik Unaas skal takkes for at han tok initiativet til den flotte spaserturen klokken 2230 fra Restaurant Fortet Det ble en verdig og god avslutning på en nasjonaldag som jo også går inn i historien med sin 200 årsmarkering for vår grunnlov.

Og Erik ble ikke alene Ca 90-100 personer var møtt frem.
«Aldersspennet» var ifra ca 10-ca 80. Jenter og gutter, kvinner og menn.

Ca 1 time tok turen fra Fortet, igjennom tuneller, ned «den gamle folkehelsestien el. bratta» (som noen velger å kalle den) mot Eidsberghallen, forbi alderboligene på Heggin og inn på stinettet til Mysenelva v/pumpehuset. (rett nedenfor
lærerboligene).

På brygga ved Kloppa ventet nok en Erik med sin gitar. Han fremførte tre sanger og avsluttet med Mysenelvasangen til «innertier». Erik Hagler fortjener også en stor takk i tillegg til alle de fremmøtte.

Det er allerede mange involverte både på Høytorp Fort og ved Mysenelva. Mysenelvas Venner teller snart 300 og stadig flere kommer til. På Fortet ser vi en merkbar økning både på besøkstall og de som «popper opp» med sine ideèr.

Positive mennesker og samarbeide er «spiren» for å få ting til. Vi ønsker hverandre lykke til videre både på Fortet, ved elva og tilfremme for folkehelsa og et stadig voksende stinett.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s