FINN på besøk!

Nok engang, nye og spennende grupper på besøk.

FINN.no kjenner de fleste av oss. Denne gang hadde vi besøk ifra en mindre ledergruppe som var ute etter samarbeidstrening med praktiske øvelser.
Forespørselen var Høytorp fort og «øvelser inne i Reduitten».

Gruppen møtte opp på Slettevold Gård for en kort gjennomgang av TeamKraft`s historie. Deretter klargjøring for to timer med «alvorlig moro».

Billedkollasjen viser «gjengen» i full gang i spennende omgivelser i et område som har et uttall av muligheter. Høytorp Fort med sine 450 da og 41 bygninger blir vi mer og mer glad i. I snart 15 år har vi benyttet dette stedet beliggende nær sagt midt i Mysen. Vi satser på at det blir noen år til.

Tilbake på Slettevold var det tid til en liten matbit og en kort evaluering. Deretter bar det til Son hotell for videre opplegg for FINN`s ansatte.

Tilbakemeldingene var nok engang meget gode:

Hei!

Takk for sist! Vi hadde det veldig bra hos dere. Fantastiske fasiliteter. Både på gården og på Fortet. Teamtårnet så også veldig bra ut, men det har vi jo ikke selv prøvd. Varm og hyggelig velkomst og behandling av dere som arrangerte det hele. De praktiske øvelsene var utrolig morsomme og gode, -og godt regissert. Vi har snakket varmt om dette i vår organisasjon, så det er gode muligheter for at dere får flere besøk fra oss.
Vi hadde som sagt en utrolig fin dag, – og det var et perfekt opplegg for å bli bedre kjent, slik som vi hadde som formål.

Hilsen fra Nina!

TeamKraft takker for besøket og ønsker FINN lykke til videre i deres arbeide!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s