Mysen Vgsk. med egne og spanske elever på besøk.

God fredag!

Cristin Arnesen fra Mysen Vidregående Skole har besøkt oss flere ganger opp igjennom de årene som TeamKraft har holdt det gående. Denne gang var det elever fra reiselivslinjen som hadde «kolleger» fra Spania på besøk.

En dag på Slettevold gård med TeamKraft stod bl.a. på ukeprogrammet. Ungdom har vi jobbet mye med og gjør det fortsatt. Alltid like spennende og ikke minst givende.

Programmet for dagen var noe teori, en god lunch og mest praktiske øvelser. Vi kaller gjerne denne pakken for «Alvorlig moro». OG IGJEN, Dette fungerer.

Billedkollasjen viser elevene i vårt møterom hvor Åge fikk «æren av» å ønske velkommen på spansk. Øvelser både ute og inne med samarbeide og utveksling av meninger på flere språk som norsk-spansk-engelsk-tegn, for å nevne noen!! Lunch hvor praten var både ivrig og til tider høylydt! Per`s lille førstehjelpsstasjon fungerer og er like viktig for både spanske og norske ungdommer. Cristin og hennes spanske lærerkolleger isammen med Per, Åge og Inge før avreise. Kampropet er (som alltid) med.

Her følger en liten tilbakemelding fra Cristin:

Hei!
Tusen takk for i går, og takk for bildene. Elever og lærere var svært fornøyde med dagen. Det var gode øvelser og deltakerne fikk god eller bedre kontakt med hverandre. De norske elevene var også svært fornøyd. Deltakerne i går sa også at de hadde blitt tatt godt vare på hele tiden. De opplevde en god og trygg atmosfære i deres møte med dere.

Tusen takk for en flott dag. Hilsen alle oss på Mysen vgs.
Christin

TeamKraft takker tilbake og ønsker alle lykke til videre på deres mange reiser «ut i den store verden».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s