TeamKraft i Rakkestadhallen

God fredag!

Nye og spennende grupper ber om våre tjenester. Denne bloggen viser TeamKraft i aksjon isammen med Rakkestad Turn som hadde samling for sine ungdomsledere forrige helg.

At Rakkestad Turn har så mange aktive er for oss både positivt og overraskende. Vi snakker om 70-80 unger/ungdom med «primus motor» Christine Høie i spissen.For Åge var det derfor artig å kunne fortelle litt omkring sitt virke som turntrener for 3 årige norgesmester Sigrunn Østreng. Vi snakker om noen tiår tilbake og ikke minst, litt andre treningsforhold og fasiliteter enn dagens.
Nederste bilde i kollasjen viser en lydhør og interessert forsamling.

De andre bildene viser gruppene i full gang med øvelser som var plassert på forskjellige steder i hallen. I tillegg til Åge og undertegnede var Daniel og Mathias med som gode medhjelpere denne søndagen.

OG IGJEN, meget gode tilbakemeldinger:

Sitat:

Hei!
De var veldig fornøyde

Tusen takk skal dere ha for ett veldig bra opplegg for ungdommene i klubben vår. Alle sammen var storfornøyde med at det var ett litt «aktivt» foredrag og ikke stillesittende. De følte også at de lærte mye om hvordan man i en gruppe bør samarbeide med hverandre og ha respekt for at ikke alle tenker helt likt! Det fenget dem veldig med oppgaver hvor man måtte bruke hodet litt! Så for oss var dette en perfekt avslutning på vår aktivitetshelg. Skal ikke se bort i fra at vi ønsker å bruke dere i andre settinger senere!
Tusen takk skal dere ha!

Med vennlig hilsen Christine.

TeamKraft ønsker turngruppa lykke til videre og takker for hyggelige timer i Rakkestadhallen denne søndags ettermiddagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s