PÅFYLLER`N og tilbakemeldinger

Tilbakemeldinger er viktig. I forrige blogg skrev vi om Bjørn og hans foredrag, «PÅFYLLER`N»

I TeamKraft bruker vi ofte PÅFYLLERE OG TAPPERE. Bjørn har «innført» disse begrepene. Enkle å forstå, enkle og huske, men kanskje ikke alltid like enkle og etterleve. Det gjelder vel for de fleste av oss.

Billedkollasjen viser Bjørn på Nordkapp den 15.5.2011. To dager før oppstarten av Norge på langs med The Shirt. Det blir en lang tur Ingar, men dette skal vi klare. Joda, også denne turen ble en reise med og issammen med PÅFYLLERE
og TAPPERE. For hverandre var vi stort sett det første, men vi har også mange og «gode historier» om «de siste». Vi traff noen underveis.
Bildene nedenunder viser Bjørn fra Vollene Gård i Spydeberg. Grinitun Pleie og Omsorg fikk høre deler av hans historie. Vi ser Bjørn med sitt padlebrett etter at turen fra Basel i Sveits til Svartehavet i Bulgaria var et faktum. 385 mil på SUP krever litt annet en bare «rennende vann» under brettet!!! Til Høyre er «guten» i aksjon på Høytorp Fort i Mysen.

Her gjengir vi tilbakemeldingene som har tikket inn etter hans foredrag for ansatte ved NAV Skedsmo og Eurosko nå i februar. Gruppene var på hhv. ca 50 og 340 personer.

«Vi hadde en times reise i motivasjon, mot og pågangsvilje sammen med Bjørn Heidenstrøm.  Han vekket forsamlingens oppmerksomhet med sin ærlighet rundt det å være avhengig av andre, og spille på lag for å lykkes.  Er ønsket å bygge et lag og styrke den interne kommunikasjonen i en bedrift, anbefales Bjørn Heidenstrøm på det varmeste«.

Atle Jahrn – NAV Skedsm0

Vi har gjennomført samlinger for våre butikkledere, to ganger i løpet av året , siden 2001. På samtlige av våre samlinger har vi med en ekstern foredragsholder , hver gang med litt forskjellig innhold.

I forbindelse med konferansene så foretar vi evaluering av alle innlegg og foredrag.Bjørns foredrag ble meget godt likt og presentasjonen var en fin kombinasjon mellom fag (kommunikasjon/oppmerksomhet) og
underholdning/informasjon. Tilbakemeldingene inneholder flest 5ere og 6ere.
Skalaen går til 6.

Mvh. Johan Storvik, Eurosko

Bedre kan det vel ikke bli sier vi!

Følg oss videre og fortsatt god dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s