PÅFYLLER`N

God kveld!

Igår var Bjørn http://www.bjornheidenstrom.com, en PÅFYLLER for nær sagt de fleste som hørte hans foredrag på Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen. Ca. 340 ansatte fra Eurosko-kjeden satt i en av hotellets større saler og overhørte vår venn i et foredrag på ca 1 time og 15 minutter.

Det var latter, stillhet, noen tårer, høylydt begeisting igjennom flere klappsalver som viste at Bjørn virkelig «traff», også igår.

Kommunikasjon går igjen som en rød tråd i foredraget.
Han forteller om sin reise igjennom 35 land på sykkel, Han forteller om sine 95 dager på SUP(stående padlebrett) fra Basel i Sveits til Svartehavet «noen mil unna», nærmere ca 385. Han forteller om POP. Viktigheten av å gi god service mm. Når Sign of victory spilles blir det stille i salen. En låt som «går rett hjem» hos de fleste og med et budskap som forteller sitt.

Når «bøtta» vises på skjermen og temaet går over til PÅFYLLER el. TAPPER sitter folk og nikker. Slik er det jo, hvorfor tenker vi ikke oftere på dette i hverdagen. Denne skal jeg henge opp på kjøleskapet, på dodøra, på soverommet osv. osv.

Foredraget og spørsmålsrunde er over. Begeistret klapper forsamlingen for Bjørn og mange kommer bort etterpå for å snakke litt med en som har mye å komme med til mange.

Bjørn`s foredrag og budskap kommer fra hjertet og med innlevelse, noe som også flere påpeker etter at det hele er over.

Vi i TeamKraft er meget glad for å ha med Bjørn i laget. Fortsettelsen er og blir spennende. Han ER en ekte «PÅFYLLER».

Følg med videre kjære venner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s