Hvem hjelper «Hjelper`n»?

God fredag!

Idag legger vi ut tilbakemeldingen som vi fikk fra firmaet «lun,lokalt utdanningsnettverk» etter en dagssamling på Slettevold Gård i regi av TeamKraft.

Hvem hjelper «Hjelper`n», har vi valgt å kalle bloggen. Hvorfor? Det er mange som jobber i yrker hvor de har med mennesker å gjøre. De som må gi mye av seg selv igjennom arbeidsdagen. «Grasrotyrkene» sier vi og nevner helse/omsorg, lærere, barnehagepersonell, opplæring og attføringsbedrifter politi, fengsel, etc.

I flere av disse yrkene er høyt sykefravær desverre en realitet. Fasit på hva som kan/bør gjøres har vi ikke, men ledere som ligger i forkant med å gi sine ansatte litt påfyll i hverdagen tenker riktig. NOK ENGANG, det er opp til HVER og EN som er på samling, seminar, hører et foredrag å gjøre noe med SIN situasjon for å bidra til at felleskapet skal fungere.

Lun kom til oss for å gi «litt påfyll» til de ansatte. Vi kaller det hele en «miljødag» hvor teori med Hipokrates lærdom, god tid til den gode praten, en god lunsj, praktiske øvelser og evaluering som avsluttes med HVA NÅ?, inngår.

Tilbakemeldingen var som følger:

Hei Ingar
Vi er alle veldig fornøyd med dagen i Teamkrafts regi!

Hipokrates holder – og spesielt i den formen dere har valgt å presentere atferds teorien :)

For oss som jobber med å bidra til at andre mennesker skal lykkes med sin utvikling, er det spesielt viktig å få muligheten til å stoppe opp, få påfyll, bygge team og kjenne på egen vekst og utvikling.

Vi hadde en flott dag på et flott sted med en flott gjeng – vi kommer gjerne tilbake!

Med hilsen

Jørn Bjørkli, daglig leder lun lokalt utdanningsnettverk.

At Hipokrates holder og at verktøyet fungerer vet vi.  Tilbakemeldingene som kommer inn er gode beviser på det.

TeamKraft ønsker lun lykke til videre og takker for en flott dag isammen med bedriften.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s