Grinitun Pleie og Omsorg, gruppe 1.

God formiddag!

Grinitun Pleie og Omsorg fra Spydeberg ble vi kjent med ifjor under deres samling på Vollene gård. Et forkortet foredrag med Bjørn og hans sykkeltur til Sør Afrika samt div. praktiske øvelser var dengang bestillingen.

Nå ville «folket» bli bedre kjent med Adferdsfargene i kombinasjon med nye praktiske øvelser.

Det er desverre en kjennsgjerning at mange innen pleie og
omsorgsyrkene sliter med høyt sykefravær. Det som igjen er viktig er at ledelsen ser dette og tar grep for å gjøre noe med problemene.

Institusjonen i Spydeberg har satt igang en prosess som vil ta tid, men som på sikt vil gi positive resultater. En prosent el. to ned og besparelsene vil være store.

Billedkollasjen viser første gruppe med gjennomgang av Adferdsfargene. Pressen dukker opp og overskriften «magisk pinne kan holde dem friske» vet vi ikke helt om våre lesere forstår så mye av,men at Magic Stick fungerer som øvelse har TeamKraft mange og gode beviser på. Det skal sies at både Grinitun og TeamKraft satte stor pris på at Indre Smaalenene dukket opp denne dagen. Reportasjen var god den!!

Ute er det som alltid stor iver og høy intensitet når øvelse er igang. Å notere underveis er viktig. Ord, utrykk, hva skjer, får de med seg forutseningene som blir gitt, kan det relateres opp imot den teoretiske delen osv.osv. Å joda, forskjellene og ulikhetene kommer nok engang frem både i ord og handling.

Evalueringen av dagen er siste post. TeamKraft avslutter det hele med HVA NÅ? Hverdagen «griper oss» så snart samligen er over. Det er opp til hver og en å ta til seg og ikke minst praktisere det som vi har gitt dem. Skjer det, vet vi at «verktøyet» fungerer over tid.

Ny blogg følger når tilbakemeldingene fra Grinitun «tikker inn».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s