Eidsberg Sparebank v/Mysenelva

God ettermiddag!

Tida flyr fort. Ca 1 år har gått siden vår forrige samling med Eidsberg Sparebank. Dengang var vi på Høytorp Fort. Nå fikk vi testet ut Mysenelva og prosjektet som banken er sterkt delaktig i.

Prosjekt Mysenelva har vi ikke hørt det siste ifra. Nå er deler av stinett, rasteplasser, fiskeplasser og bålplasser opparbeidet til felles benyttelse.

Lørdag den 9.11.2013 fikk bankens ansatte fra Mysen og Sarpsborg prøvd seg igjennom diverse øvelser i og ved Orrelunden. Oppvarming med Magic Stick på Eidsberg Sparebank-broen var første lille utfordring.

Kollasjen viser bilder fra bankens lokaler i Mysen. Innsatsen underveis overrasker oss ikke. Denne «gjengen» kjenner hverandre godt. Vinnerinstinktet våkner hos de fleste og kampropene høres fra lagene både før under og etter at øvelsene er unnagjort. Turgåere i alle aldre dukker stadig opp langs elvebredden.  Her er det plass til alle.

Orrelunden og elva forøvrig er nok en arena som TeamKraft vil benytte i nærmiljøet til praktiske øvelser. Mulighetene er mange. Denne gang hadde vi tre timer til rådighet.

10 minutters gange tilbake til banken hvor TeamKraft fikk kåret det vinnende laget (med små marginer) og en kort evaluering av dagen. Åge avsluttet nok engang med sin «treminutter» omkring temaet tid. En god lunsj sammen med bankens ansatte smakte etter at vi var ferdige med «vårt opplegg»

Her følger tilbakemeldingen som vi fikk oversendt noen dager senere:

Hei Ingar.

Takk for sist! Det ble en veldig positiv dag.

Jeg har fått en del tilbakemeldinger og de er uten unntak positive. Opplegget dere hadde gir oss en veldig fin start på dagen.
Som dere også observerte så liker de aller fleste konkurranser. Og når vi da får dem i en uhøytidelig setting og med spennende innhold så blir dette meget bra 

Dere har et opplegg som treffer meget bra med det vi ønsker. Det hele har en folkelig og enkel tone, med litt teori og mye praktiske oppgaver.
Jeg har ikke noe innspill på forbedringer. Flott at vi har dette tilbudet lokalt.

PS! Artig med siste innlegg fra Åge, har fått flere gode
tilbakemeldinger på det 
Med vennlig hilsen
Eidsberg Sparebank

Jostein Jensen
Leder interne tjenester

TeamKraft takker nok engang Eidsberg Sparebank for oppdraget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s