Rømskog lokker!

God fredag! Rømskog igjen. Forespørselen denne gang var fra Statens Pensjonskasse med hovedkontor på Majorstua i Oslo.

Ca 25 personer var på samling på Rømskog  i to dager. Som tidligere nevnt, flere og flere får opp øynene for hotellet som ligger og «dupper i vannkanten» ved Vortungen i Rømskog.

Ca to timer hadde TeamKraft til rådighet denne gang. En liten teorirunde med Adferdsfargene tillater vi oss nå å ta tid til nær sagt hver gang vi er inn imot en ny gruppe. De danner grunnlaget for å skape et godt samarbeide, og ikke minst god kommunikasjon aktørene imellom. DET både vet vi og ikke minst har vi GOD erfaring med.

Denne gang var Marcela og Kjell Erik med, i tillegg til Siren, Åge, Inge og undertegnede.

Billedkollasjen viser Marcela og Siren på «befaring» med Berit fra Rømskog Spa & Resort http://www.romskogspa.no Vi tar oss tid til en matbit før det hele settes igang. Kort teoridel og ut i det fri, denne gang i overgangen ettermiddag til kveld og mørke. Nederst til høyre ser vi Åge igang med gjennomgang av sin øvelse, samt hans faste 3 minutter omkring temaet TID. Den går «rett hjem» hver gang kjære venner.

Her følger tilbakemeldingen:

Hei Ingar
Takk for bilder! Det var hyggelig å få oversendt.
Vi planlegger å be alle deltakerne om å evaluere alle punktene på programmet begge dagene, men jeg kan foreløpig si at tilbakemeldingene vi har fått på dere så langt har vært veldig gode. Øvelsene dere valgte ut var veldig relevante i forhold til det å skape felleskap og bli bedre kjent. Bare det å kunne ha en felles opplevelse å snakke om på jobb dagen etter er med på å skape felleskkap. Kunsten blir å ta dette videre og ikke la det bli med dette. Dette er bare starten! Det var særlig to ting som har festet seg hos flere: Senke pinnen (så enkelt men likevel så vanskelig) og gymlærer Kristiansen (?) med hans «autoritære» (positivt ment)stil. I tillegg har de som ble heist gjennom øverste hullet i nettet snakket mye om ulike følelser rundt det. Og taperlaget er selvfølgelig meeeeget skuffet…

Vi hadde gitt deltakerne inntrykk av at dere kun sto for
uteaktiviteter, så det var nok enkelte som kunne tenke seg å bruke begge timene ute og mindre tid i «klasserommet». Men samtidig synes mange at temaene med farger var interessante, og hun som sto for dag 2 tok dette konseptet litt videre, så da ble det en rød tråd i det hele. Men det hadde vært spennende å kunne dykke mer ned i de ulike typene på et senere tidspunkt. Vi får se om vi får det til.

Vennlig hilsen

Torunn

Gode og ærlige tilbakemeldinger setter vi i TeamKraft stor pris på og satser på nye oppdrag og noen flere timer isammen med Statens Pensjonskasse ved en annen anledning. Vi har (som også tidligere nevnt) mye «i kofferten».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s