Tilbakemelding fra Vestby kommune!

God ettermiddag!

Det har vært en aktiv høst i TeamKraft. Når vi har samlinger ber vi om tilbakemeldinger på det som leveres.

At konseptet vårt har et marked er vi ikke det minste i tvil om. Som tidligere nevnt er det markedsføring, og atter markedsføring som skal til. Når vi nevner jungeltelegrafen er nok de fleste enige om at det er et av de bedre midlene for å nå ut til flere kunder. Derfor MÅ vi levere varene når kunden er på besøk, eller når vi reiser ut og treffer disse på andre arenaer.

Vestby kommune Rehabilitering/Psykisk helsetjeneste var på besøk hos TeamKraft på Mysen den 15-16.10. Programmet var (i grove trekk) lagt opp med, Adferdsfargene teori/praktiske øvelser på Slettevold Gård, overnatting, praktiske øvelser og sosial hygge på Høytorp Fort, samt god tid til evaluering.

Tilbakemelding er som følger:

For oss i Vestby kommune, var det et stort BOST i retning imot en større forståelse av hverandre og våre ulikheter. Det setter sitt tydelige preg på den daglige samhandling og folk har kommet med veldig tydelige positive tilbakemeldinger på dagene.

Fargene blir titt og ofte brukt, vi har til og med andre avdelinger som begynner å bli så interessert at de ”små” tester hinannen, så dette kan spre om seg.

Vi har snakket litt om hvordan vi kan dra dette videre til neste steg og om dere eventuelt har utvidet konseptet. Det var klart en vinner å sette oppholdet på Slettevold gård/Høgtorp fort sammen med målarbeidet for 2014.

Ønsker dere masse lykke til videre.

Med vennlig hilsen

Renè Gjøg
Enhetsleder Rehabilitering / Psykisk helsetjeneste

Vi ønsker «gjengen» velkommen tilbake og satser på at jungeltelegrafen når nye og flere grupper fra Vestby kommune og Folloregionen forøvrig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s