Med pressen hakk i hel!

Hei Ingar det er Erik! Telefonen kom ca kl 1300 på lørdag. Tv2 er med bussen var beskjeden.

Pressen er MEGET viktig. Vi har hatt de på besøk tidligere i andre sammenhenger. Nå handlet det om ungdom og ekstremisme.

Under forrige leir hvor de voksne i moskeene var representert (se tidligere blogger) fikk vi flott omtale i Aftenposten dagen før samlingen fant sted. Denne gang var det to sider reportasje i samme avis, samme dag som samlingen ble igangsatt.

Når pressen stiller er det viktig å «legge opp løpet» riktig. De har sin tilmålte tid, og den må utnyttes til det fulle.

Intervjuer med de mest sentrale personene ble unnagjort før
aktiviteter ble igangsatt. Vi valgte å «kjøre» vår etterhvert kjente oppvarmingsøvelse Magic Stick. Fungerer like godt hver gang. Deretter var det klatring og sandvolleyball for de som ønsket det.

Det som er spennende er jo hva som vises og hvor lang sendetid vi blir tildelt. Det ble sagt at innslaget skulle være klart til tv2 nyhetene lørdag kveld. Kl 1830 var vi igang med foredrag på «Høyloftet» Møterommet i låven. På storskjermen i Garganstua lyste
førsteinnslaget imot oss. Overskriften var «Ungdomsleir mot ekstremisme». Ca 4 min i beste sendetid med nytt innslag kl 2100.

På søndag rullet innslaget på nyhetskanalen hele dagen. Nrk. Østfold hadde også fått tak i reportasjen. Tv2 nyhetene søndag kveld kl 2100. Nytt innslag, ny vinkling og nye intervjuer.

Billedkollasjen viser Methab og Erik som blir intervjuet før aktivitetene legges på tape. Noen bilder fra Garganstua når 1830 nyhetene ruller over skjermen. Nederst til høyre ser vi en meget spent og etterhvert mange fornøyde deltagere.

I ettertid kan det sies at vi har fått mange, hyggelige og gode tilbakemeldinger. Flere og flere forstår viktigheten av arbeidet som gjøres. Vi takker for det. Samtidig vil vi igjen få takke Erik og Methab m/kolleger for deres brennende engasjement og det gode samarbeidet som blir bedre og bedre for hver gang vi møtes.

Dette er kun en start og TeamKraft er med! Vi ønsker hverandre lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s