Vestby kommune. Fra «teori til praksis-ord til handling»

God formiddag!

Gode relasjoner og ikke minst «Jungeltelegrafen» er viktig.
Markedsføring jobber vi til stadighet med. Bedre og bedre blir vi forhåpentlig etterhvert, og det krever mye hele tiden. Derfor er det viktig «å levere varene» når nye grupper kommer med sine bestillinger.

Tirsdag 15-16.10 hadde vi besøk fra Vestby kommune,
Rehabilitering/Psykisk helsetjeneste. Enhetsleder Renè Gjøg hadde vært hos oss tidligere med en annen gruppe og valgte nå å komme igjen med sine kolleger ifra nevnte kommune.

Bestillingen var gjennomgang av adferdsfargene og praktiske øvelser dag 1. Dag 2 hadde de eget opplegg og en god evaluering isammen med oss i TeamKraft etter lunsjbuffè på Restaurant Fortet.

Fra «teori til praksis-ord til handling» har dere både sett og hørt at vi har nevnt før, og det blir IKKE siste gang. Billedkollasjen viser TeamKraft igang i Garganstua på Slettevold Gård. Deltagerne jobber enkeltvis og i grupper, før vi samles for en felles prat.

Renè ville at de som ønsket skulle få «prøve seg» i tårnet. Dette er høyst frivillig og vi presser ingen deltagere til å gjøre noe som de IKKE vil. Heie på og oppmuntre sine kolleger er også en viktig del av denne seansen. Samtlige med på fellesbildet er en selvfølge etterpå.

Deretter var det øvelser både ute og inne på Høytorp Fort. Høst og gråvær bryr vi oss ikke så mye om, men noen av deltagerne setter pris på at det tennes bål ved øvelser som ligger mest værutsatt.

Gruppebilde på Slettevold/TeamKraft og gruppebilde utenfor inngangen til Reduitten viser at «folket» fra Vestby kommune var veldig fornøyd etter det hele.

Vi kommer tilbake med nok en blogg fra samlingen når evaluering og tilbakemeldinger foreligger. Så langt tyder det igjen på at våre opplegg fungerer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s