HR-tjenester Norgesgruppen og TeamKraft på Rømskog.

Tilbake til Rømskog Spa&Resort.

Mandag var vi der, torsdag dro vi dit igjen. Denne gang hadde vi «lagt opp løpet» på telefon og mail med Siv fra HR-tjenester i Norgesgruppen.

Ca 45 personer hadde to-dagers samling fra torsdag til fredag. TeamKraft hadde fått i oppdrag å legge inn samarbeidsøvelser i noen timer på ettermiddagen.

Vi reiser som regel til Rømskog i god tid før det hele settes igang. Vi rigger på plass øvelser og tar en matbit i meget hyggelige omgivelser på hotellet. Som tidligere nevnt, å gi service kan de derinne.

De ca 3 timene som vi hadde til rådighet denne dagen gikk med til:

-kort innføring og teori omkring Adferdsfargene.
-inndeling av lag var gjort i forkant. «Prepping» av lagene (som vi velger å kalle det) må allikevel gjøres.
-ut i det fri, godt kledd og gjennomføring av diverse øvelser -tilbake i varmen og evaluering.

Billedkollasjen viser denne gang flere av lagene i «full
konsentrasjon» med Magic Stick. Latter, smil, alvor, det er din skyld, det er min skyld, vi bytter plass, dette går ikke, er vi nede nå, hvorfor går den opp osv.osv. er ord og utsagn som går igjen.

Greit å komme inn etter noen timer ute i vått og grått vær. MEN, når lagene er i gang og «spillet pågår» ser vi at været ikke har så stor betydning .

Evalueringen og gjennomgangen er viktig. Gutta fikk si sitt. Inge og Åge viser fasit på en av tankelåsene.  Åge er vant til å stå foran store forsamlinger etter mange år som gymlærer, forbundsdommer i håndball, trener, flere ledende verv i idrettsforeninger/lag etc.   Jan Erik var til god hjelp med bl.a «Edderkoppen» Her roser han lagene for god innsats. Per fremførte «kollegaen min» før vi avsluttet med mere mat og en god prat isammen med  de HR ansatte fra Norgesgruppen.

Før vi kom hjem lå denne på mailen:

Hei Ingar

Tusen takk for en fantastiske opplevelse disse få timene i dag. Dette var flotte, inspirerende, til ettertanke og morsomme aktiviteter. Noe som blir snakket om lenge. Gleder oss til å avsløre vinnerlaget i kveld.

Takk igjen for en fin ettermiddag.

Med vennlig hilsen
for NorgesGruppen KA 12-14 AS

Siv M. Holtan Apeland

Dette varmer!! TeamKraft takker HR-tjenester Norgesgruppen for oppdraget og ønsker samtlige lykke til videre. Ta vare på seg selv og på hverandre er viktig folkens!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s