Mange er med. Mange følger med. Flere og flere kommer til elva.

Lørdag 12.10.2013.

Dugnaden går sin gang. Lørdag var det Roar og Arild som hadde ansvaret for bygging av brygge nummer to som blir liggende rett utenfor laavoen til Sanbo v/Pennestrøket.
Kvist og kapp ryddes vekk og brennes etterhvert. Judith er som vi ser godt igang ved bålet.
Øistein og Rolf «på full fart» mot Susebakkepølen. Greit å ha maskinell hjelp når tunge stubber og gammelt nedfall skal vekk. I et rimelig vanskelig terreng skal nye stimeter opparbeides.
Det er tydelig at elva har vært benyttet tidligere. Rett nedenfor Pennestrøket står det plassert en gammel krakk som har sett sine beste dager. Historien kunne det sikkert vært interessant å visst litt om.

Aktiviteten langs stinettet som etterhvert opparbeides blir større og større. Tidligere var det kun dugnadsgjengen som var å se. Nå er det mange som har Mysenelva som sin daglige trim el. spasertur. Lille Sivert fra Toten var ikke lei å be når fotografen spurte om å få ta et bilde.

Ved Orrelunden og området Eidsberg Sparebankbro er det masse nedfall som må opp ifra elva. Her ser vi (som tidligere) Ingvar, Juul Aage og Andrè i full gang med Piloten. På land styrer Ole Markus traktor og vinsj som er «et must» for at tungt trevirke oa. skal kunne dras opp og inn på land.

Følg med videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s