KRIK på besøk!

Gøy å være på besøk hos dere!!

Fikk vi fra ungdomskontakt og leder for KRIK i Eidsberg Solveig Tjernæs Vormeland.
KRIK har vært på besøk hos oss på Slettevold ved flere anledninger. Fredag 20.9.13 troppet de opp igjen med et antall av 19 ungdommer og ledere.

Vi ba Solveig om en liten redegjørelse for hva KRIK egentlig står for og hva de jobber med.

KRIK Ka du trur er den lokale KRIK gruppen her. KRIK står for Kristen Idrettskontakt og er en nasjonal organisasjon med ca 15 000 medlemmer (se http://www.krik.no). Her i Eidsberg har vi ca 60 på SMS lista vår i alderen 13-18år.
KRIK ønsker vi skal være preget av kristent fellesskap,
aktivitet/idrett som ikke er konkurransefokusert og et godt miljø. Vi trener i Eidsberghallen nesten hver fredag kveld, og har stort sett samlinger etter dette, enten sammen med Message som for tiden øver i Filadeldfiakirken, eller hjemme hos hverandre. Eller kanskje vi gjør som for noen uker siden, reiser til Bamsrudlåven og spiser is… Ungdomsklubben Ka du trur startet i 2005. Vi ble KRIK- lag i 2010. Eirik Aandstad er voksenleder på treningene i samarbeid med Marius Kjeve og flere ungdommer. Andre voksenledere er Johannes Martin Eriksen og Solveig K Tjernæs Vormeland.

Alltid fint å være hos dere! Dere er veldig gode på det dere holder på med! Lykke til videre med det! Var tilbakemeldingen fra Solveig.

Billedkollasjen viser Siren, Mathias og Daniel «på vent» utenfor inngangen til «Grisehuset».  Gruppa gjør seg klar for klatring.  Etterhvert gikk sola ned og lyset ble slått på.  Daniel og Mathias følger spent med under evalueringen i Garganstua. En flott ungdomsgjeng som nok engang var meget fornøyd etter noen timer isammen med oss på Slettevold/TeamKraft.

TeamKraft takker for gode tilbakemeldinger og ønsker alle lykke til videre med KRIK og det viktige ungdomsarbeidet som organisasjonen bedriver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s