Tilbakemelding fra OSLO

God fredag!

Da foreligger tilbakemeldingen ifm samlingen som vi hadde med Islamsk Råd, moskeene, politiet m/Erik Andersen, Kåre Stølen og Øivind Haslestad i spissen, Bydel Gamle Oslo m. FRIGO, barnevernet i perioden 3-4.9.13

TeamKraft har jobbet med forebyggende arbeide igjennom mange år. Vi vet at det nytter, vi vet at det tar tid og ikke minst, vi vet at det koster. TeamKraft er ikke redd for å gå nye veier isammen med mennesker som besitter en erfaring som er opparbeidet igjennom tiår. Her snakker vi om lang og bred kompetanse fra «grasrota».

Tre blogger er tidligere lagt ut ifra samlingen på Mysen. Dette er nr 4, og nettopp samlinger ser det ut til å bli flere av.

TILBAKEMELDING fra Oslo:

Sitat: Samlingen på Mysen med Islamsk Råd, rep. fra 8 moskeer, politiet og ledere i Bydel Gamle Oslo ble en knallsuksee. Målsettingen med seminaret var og «bli bedre kjent med hele mennesket» for og lettereliggjøre arbeidsprosessene etatene imellom.
30 personer fikk en opplevelse som blir skrevet inn i historiebøkene som en historisk samling. Gjestfriheten, opplegget fra Teamkraft Sør sin side i samarbeid med politet førte til at man brøt noen myter og barieerer.
Vi fikk frem GUTTEN i våre representanter fra det muslimske miljøet. Latter, modighet og evne til uvante samarbeidsformer førte til gode opplevelser. Når byens eldste Imam på 70 år tok av seg sine sko og klatret opp i det 25 m høye tårnet kom det både det tåre og smil fra de andre.
Tilbakemeldingene var klare. Seminaret var en invistering for alle etater i forhold til bekjempelse av kriminalitet og det tverfaglige forebyggende arbeide. Sitat slutt.

Billedkollasjen viser bl.a nevnte Imam på veg opp i TeamTower. Sandvolleyballturnering med Erik som dommer og «mentor».   Samlet for lagbilde før evaluering med representanter ifra de nevnte deltagerne.

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker hverandre lykke til videre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s