Mysen Vidregående Skole på besøk.

Hei!

Hvordan markedsføre TeamKraft`s konsept? Dersom 5 av elevene i gruppen (se bildet) snakker positivt om besøket på Slettevold Gård igår var det så absolutt verdt å bruke en formiddagstime isammen med en flott ungdomsgjeng fra Mysen vidregående skole.

Christin Arnesen har vært på besøk hos oss ved flere anledninger med elever fra skolen. Denne gang var hun isammen med sin lærerkollega Hege Kjølberg.

Ca 60 elever fra – Reiseliv og språk, studiespesialiserende, 2 og 3 kl, samt Reiseliv, service og samferdsel 2 kl. fikk høre litt om TeamKraft.

Oppstart og hstorien bak det hele. Innovasjon Norge. Hva som kreves ifra oss som jobber og bor «på bruket. Opp og nedturer. Hvem er med? Viktigheten av samarbeide. At vi er forskjellige som mennesker osv.osv.

Noen elever ble brukt til å vise etpar praktiske øvelser. Hvorfor denne teorien, hvorfor disse praktiske øvelsene? Elevene ga etterhvert et klart inntrykk av at de forsto hvorfor.

Vi takker elever og lærere for at de valgte å besøke oss som holder til på Slettevold Gård i Mysen. Velkommen tilbake og lykke til videre sier vi.

1 tanke om “Mysen Vidregående Skole på besøk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s