TeamKraft er med! Samarbeide MÅ til!

God kveld!

Tidligere idag la vi ut Aftenpostens artikkel fra mandag ifm. samarbeidet imellom Fox Grønland pst, Islamsk Råd, Moskeene, Frigo Bydel Gamle Oslo, Barnevernet, Bydel Gamle Oslo. Vi sier ikke annet enn banebrytende og historisk.

Erik Andersen som har ca 35 års erfaring fra forebyggende arbeide ved Oslo politikammer må få mye av æren for at dette nå har blitt en realitet. Som en god støttespiller de senere årene har han hatt med seg stasjonssjef Kåre Stølen. Utover det kunne flere vært nevnt men i denne omgang trekker vi frem disse fra «kammeret»
Islamsk Råd ved leder Mehtab Afsar har bodd i Norge i mange år og har sett og ser hva som må til. Bli kjent med hverandre, samarbeide, bryte noen barrierer og jobbe mot felles mål for å trekke frem noe. Bydel Gamle Oslo, Frigo stillte med 8 representanter. Navn kommer vi tilbake til.

Vi snakker om en bydel og ett Oslo som MÅ finne tiltak for å unngå en økende rekruttering til negative miljøer. Vi snakker om våre unger, ungdom og en generasjon som trenger hjelp. Positive miljøer og arenaer MÅ bygges opp for å finne «motpoler» til det nevnte. For å få dette til MÅ det samarbeides.

Erik og Fox Grønland har benyttet TeamKraft ved mange anledninger. Nå var bestillingen både spennende og ikke minst spesiell. God planlegging over tid har vi hatt. Nå var tiden inne for å gjennomføre det hele.

Samlingen startet med felles lunsj i Central Jamaat-e Ahl-Sunnat beliggende på Grønland. (Viser til Aftenpostens artikkel) Deretter var det transport med Vålerengas fotballbuss til Mysen.

Billedkollasjen viser de nevnte i TeamKraft`s møterom på Slettevold Gård. Erik innledet med ett av sine foredrag, før representanter fra de forskjellige moskeer og organisasjoner fikk slippe til.

Pauser med frukt, småkaker og ikke minst «den gode praten» tok vi oss som alltid tid til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s