Kolbotn svømmeklubb og TeamKraft

Hei!

Fredag ettermiddag fikk vi besøk fra Kolbotn Svømmeklubb. Bestillingen var to dagers samling i regi av TeamKraft på Mysen

Uten bruk av mobil og pc klarte vi å fylle timene med teori, praktiske øvelser, avslapping og sosial hygge.

Å komme i kontakt med ungdommen på denne måten gir mye og det er viktig. Det får vi (nok engang) gode tilbakemeldinger på, både fra ungdommen selv og de voksne som er med.

Fredagen gikk stort sett med til å bli kjent med hverandre. Litt omkring adferdsfargene tok vi oss også tid til, og det fungerte igjen.

Vi er heldige som har et sted som Høytorp fort i nærheten. Her er det et mangfold av muligheter. Det er kun fantasien som kan være en begrensning.
Bespisning på Restaurant Fortet og overnatting «på brakka» passer godt til denne type samlinger, i tillegg til øvelser som vi legger tilrette for.

På Slettevold fikk vi testet ut den nye bålplassen i front av Team Tower. Hit flyttes nå storlaavoen om få dager.

Søndagen gikk med til frokost, opprydding og en god evaluering inne på Restaurant Fortet.

Trenger individuelle idrettsutøvere samlinger som dette? Å joda, uten et godt samarbeide imellom utøvere, trenere, støtteapparat og foreldre vil vi på sikt oppleve «slitasjer» i rekkene. Det handler igjen om å ligge i forkant, følge opp å ha en langsiktid tanke bak det hele. Forebygge har vi nevnt før og det blir IKKE siste gangen dere hører det fra vår side. TeamKraft har ikke fasitten, men gode «verktøy» har vi.
Så langt er tilbakemeldingene nok engang meget positive.

Vi takker Kolbotn Svømmeklubb for samarbeidet i denne omgang og ønsker alle lykke til videre mot de mål som både utøvere og klubben strekker seg imot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s