Lions Quest, Trøgstad

Lions Trøgstad kommer igjen og igjen. For sjette året på rad hadde vi besøk ifra alle 9kl elevene fra Trøgstad Ungdomsskole.

Lions i Trøgstad med Karl Fredrik Skjenneberg (vår kontaktmann) tenker langsiktig. Hvert år gjennomfører de kurs i programmet Lions Quest «Det er mitt valg», med lærere, elever, barnehageansatte oa. i kommunen.

Vi gjennomfører èn dag på Slettevold gård med teori igjennom Lions Quest og politiets forebyggende skoleperm, samt praktiske øvelser.

I ca en og en halv time får vi elevene med oss i gode samtaler omkring bl.a. viktigheten av å ta vare på hverandre, at vi er forskjellige, feil valg kan føre til begrensinger senere i livet, nettbruk, osv.osv. Temaene er mange.
Deretter er det inndeling i lag for diverse praktiske øvelser, ute i det fri.

Etter en god lunsj avsluttes dagen med en klatreseanse, volleyball og evaluering.

Tilbakemeldingene er som alltid meget bra. Iår hadde Lions en egen fotograf med. Arnt Bostad dukket etterhvert opp med ca 350 bilder fra dagene som elevene var på besøk hos TeamKraft.

I samarbeide med Lions Trøgstad vil vi «spre det gode budskap» igjennom bilder og tekst utover «de indre grenser». Vi vet at dette fungerer. Forebyggende arbeide, tenke langsiktig, få med ungdommen. DET er god investering for fremtiden.

TeamKraft takker nok engang Trøgstad Lions for deres engasjement og viktige arbeide for ungdommen i bygda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s