A-hus på Rømskog

Hei!

TeamKraft har etterhvert fått et meget godt samarbeide med Rømskog og hotellet som ligger og (bokstavelig talt) bader i Vortungen.

Tidligere i vinter fikk vi en forespørsel fra Akershus
Universitetssykehus avd. øre, nese hals om vi kunne hjelpe til ifm. en samling som de skulle ha i perioden 6-7.6.2013.

Ca 50 ansatte ble delt inn i 5 lag. Områdene i, ved og rundt hotellet var også denne gang arena for våre praktiske øvelser.

Billedkollasjen viser Åge og Inge på plass ved en av postene. Når vi reiser til Rømskog legger vi inn tid både til en matbit, og en god prat med de ansatte på stedet. I tillegg til Åge, Inge og undertegnede var Jane og Siren med som gode mehjelpere.
Engasjement, humor og ikke minst konkurranseinstinktet får vi nær sagt alltid frem. Også denne gang.

Gjennomfører vi kun praktiske øvelser gir vi alltid en liten informasjon omkring adferdsfargene. Her ser vi Inge i full gang med Flipp-over og tusj. Nok engang merker vi at dette skaper interesse. Praten går som regel livlig etterpå.

Fornøyde gjester er viktig:

Sitat: Vi hadde to flotte dager i de «indre skoger» på Rømskog. Jeg fikk kun posiitive tilbakemeldinger. Strålende fornøyde medarbeidere. Sitat slutt.
Seksjonsleder Bente Aaslund.

TeamKraft takker A-hus for oppdraget og ønsker lykke til videre i en viktig jobb og ikke minst i en hektisk og krevende hverdag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s