Tilbakemelding Innovi for tredje gang.

Hurra for TeamKraft

INNOVI AS har igjen vært på Slettevold Gård. Det er nå tredje gang vi har vært der på teambuilding med vårt firma. Ingen vits i å reise lange veier når det ligger et fantastisk sted i nærheten. Låven på Slettevold er gjort om til et trivelig sted å være for små og store grupper. Flinke mennesker og god mat. Dette er et opplegg vi trygt kan anbefale til alle. Dette tilpasses slik at små og store grupper blir sett og hørt. Gjennomgang av faglig stoff på gården og noen kreative sjeler som bruker nærmiljøet til fysiske utfordringer. Her kan man utfordre diverse fobier og småproblemer. Alt fra Fangene på Fortet som var fantastisk til å padle i Hera ( Mysenelva) med innlagte oppgaver slik at man må bruke hodet i praktisk problemstilling og litt fysisk aktivitet når vi gikk fra kanoen og i land for å løse
problemstillinger.
Meget bra opplegg. TeamKraft gjør en formidabel jobb for å
tilrettelegge og skape nye utfordringer i nærmiljøet, noe som er bra. Jeg vil henstille til alle som har lyst og mulighet til å utfordre seg selv og sine kollegaer en hel dag fylt av oppgaver så er dette stedet dere bør besøke. Her er det mulighet for å ha en utfordrende dag. Fargekodene som ligger der i hvert enkelt individ blir det satt ord på. Bruk dette i ettertid og se og lær hvorfor hvert enkelt individ jobber på forskjellig måte, dette er en svært god kilde til å forstå hverandre på en annen måte. INNOVI bruker nå dette i sin hverdag og forsto dette etter første besøk hos TeamKraft at ved hjelp av farger kan man få en helt annen tilnærming til hverandre og løse interne problem og andres problem på en måte som begge parter forstår. Begge parter forstår også hvorfor man i utgangspunktet jobber forskjellig. Stor takk til Ingar i TeamKraft. Vi ønsker deg lykke til med din videre satsning og håper at andre også kan få opp øynene for dette fantastiske opplegget.

TeamKraft retter en stor takk til Tor Stenberg og de andre som jobber i Innovi for deres positive og ærlige tilbakemeldinger. Vi tar med oss dette videre og satser på et fjerde besøk ifra en lokal bedrift som evner å tenke både kreativt og ikke minst fremtidsrettet.

Lykke til videre sier vi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s