En takk til Knut Arild!

Hei Ingar det er Knut Arild. Denne telefonen har jeg fått mange ganger igjennom de 10 årene som TeamKraft nå har eksistert.

Knut Arild Løberg har hatt sitt virke ved Oslo politikammer i mange år. Utover det har han lang «fartstid» som elitespiller i fotball samt trenerverv i bl.a Vålerenga da Kjetil Rekdal hoppet av første gang for noen år tilbake.

I slutten av mai 2003 gjennomførte vi samling for hele Fox Grønland pst (ca 280 pers). Siden har Knut Arild og andre ved kammeret benyttet seg av våre tjenester år etter år.

Hvorfor og har politiet råd vil mange helt sikker si og mene noe om? Dersom vi ikke har råd til å ta vare på de som representerer «grasrotyrkene» (politi, helse, skole,etc) som vi velger å kalle det, må det ropes et varsku. Trene på kommunikasjon, trene på samarbeide, skape gode arbeidsmiljøer osv.osv er like viktig her som i andre yrkesgrupper. I det private brukes det masse midler på forskjellige kurs, seminarer, foredrag osv.osv. Hvorfor ikke innen yrker i det statlige og kommunale apparat?? Og prisen er ofte langt høyere enn det som TeamKraft tar her ute i Indre-regionen. Det vet vi. Vi vet også igjennom tilbakemeldingene at konseptet vårt kan måle seg med nær sagt de fleste

For oss er og har Knut Arild vært en av de viktigste ambassadører for TeamKraft. Våre samtaler har ikke forandret seg så mye på de 10 årene politiet har vært på besøk her i Eidsberg.  Vi følger med på hva som skjer der ute og vet hva det handler om.

Nå er det nye og spennende opplegg på gang. Hva DET er kommer vi tilbake til. På forespørsel om hvordan vi bør legge «løpet» ifht. denne type grupper svarer Knut Arild. «kjør blåkopi av det som VI har hatt Ingar». Og vi er helt enig. Det handler om mennesker, ta vare på hverandre, lære hverandre og kjenne. Da må det trenes og det over tid. 

Vi takker Knut Arild for ett godt og nært samarbeide igjennom 10 år og satser på flere samlinger isammen med gamle kolleger fra en flott arbeidsplass i årene som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s