MEGET BRA!

MEGET BRA sier vi!! Tour of Glava med noen av verdens beste syklister kom ned Vandugbakken og igjennom Smegata like fort som vi hadde blitt lovt i forkant.

TeamKraftbloggen vil få gratulere noen av de som har jobbet jevnt og trutt i ukesvis for å skape stemning rundt «sirkuset» som en jo kan kalle det hele.

Nina på Family Sport vet vi er en stå på dame, og gjennomfører det som hun er med på. Med gode medhjelpere igjennom Erik U, Ingunn, Elisabeth, Ove, Jan, Tom, Øistein, Mette, Kai, og Chanett (sikkert noen glemt) ble rammen rundt spurtetappen meget bra.

100 spinningsykler var plassert ut og samtlige var besatt av gamle som unge «trimmere». Mange hadde møtt opp på denne litt tunge og gråe maidagen og folket var med.

Tilbakemeldinger frq syklister, hjelpeapparat, sportsreportere og ansvarlige var meget gode. Dette er viktig for Eidsberg og
Indre-regionen og ikke minst god markedsføring.

Vi håper at «sirkuset» kommer tilbake neste år og at dette kun var en start på noe som er et bidrag til å sette oss på «kartet».

Evner en å se mulighetene og er positiv til det som skjer er det mye en kan få til. Igår beviste Nina m/crew at det nytter.

Billedkollasjen viser Nina og speaker Atle Pedersen (bror til Dag Erik) rett før syklistene kommer ned Vandugbakken. Nina og Erik U blir intervjuet og filmet. Down Hill Brage var på plass (morgendagens helter) isammen med kompis Petter oa. Vi ser spinningsyklistene som er plassert ut i målområdet. En av frontbilene passerer og varsler før syklistene kommer. Spurtetappen blir vunnet av Pilip Eidsheim med Vegard R. Bugge som andremann. Disse var ca 6 min foran hovedfeltet som passerte i et antall av ca 150 syklister.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s