MYSENELVA NOK EN NY ARENA!

INNOVI for tredje gang.

Det startet for ca ett og et halvt år siden. Igår var Innovi på besøk hos TeamKraft for tredje gang.

Hva har de gjort her tidligere? Innovi begynte med det grunnleggende for å bygge gode team og ikke minst legge tilrette for et godt samarbeidsklima. Adferdsfargene med hvem er du og hvem er jeg fungerer for de som benytter dem. Det kan også Innovi bekrefte.

TeamKraft har vært og er klare på at teori og praksis har en sammenheng. Teorien er grunnlaget. Praktiske øvelser hvor de forskjellige sidene av oss mennesker kommer frem underbygger teorien til gamle «Hippokrates». Er folket og aktørene ærlige med seg selv og ovenfor gruppa kommer det som oftest masse positivt ut av det hele. Å se litt ned i «sin egen navle» kan noen og enhver av oss ha litt godt av innimellom.

Igår hadde vi igjen noen timer med teori og «den gode praten» inne. Deretter en god lunsj med «Blingser» fra Cafè Frikvarteret. Dagen ble avsluttet i ,ved og ikke minst på en ny og flott arena, Mysenelva.

Øvelser hadde vi lagt tilrette for både på land og til vanns. De fleste aktørene hadde kun hørt om prosjektet rundt Mysenelva, men ble desto mer positivt overrasket når de kom dit og ikke minst hadde testet ut både seg selv og gode arbeidskolleger samlet. Kano var for enkelte en forholdsvis ny opplevelse. Nå har vi fått muligheten midt i Mysen.

TeamKraft benytter mange områder i kommunen. Vårt utgangspunkt er Slettevold Gård. Høytorp Fort med sine ca 450 da er en megaplass. Grustakene, Narvestaddalen, Trømborgfjella blir benyttet. Nå har vi fått Mysenelva i tillegg. Når det gjelder øvelser og opplegg skal vi nok kunne ta Innovi til gards for fjerde gang med og for «den gode praten» og ikke minst, gi dem nye utfordringer ute i felten.

Kollasjen viser Innovi både i kano og på land. Bildet i midten viser fornøyde fjes på en av de (så langt) opparbeidede raste/hvileplassene ved Orrelunden. Siren, Åge, Inge og undertegnede stod denne gang for «opplegg og regi».

TeamKraft takker Innovi nok engang for oppdraget og satser på et videre, konstruktivt og godt samarbeide.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s