HEI fra søkergruppa. NM-på ski til Indre Østfold!

Hei folkens!

TeamKraftbloggen har igjen ligget «noe i bero», men her dukker vi opp igjen!!

Starter med en kort oppdatering rundt søknad om NM-på ski til Indre Østfold.

Det er mange i Indre-regionen som ser på dette som et spennende prosjekt. Det er mange i Indre-regionen som ser på dette som et løft for et område som vet at de ligger «litt bakom skogene». (Jfr. fjorårets reportasje i A-magasinet).

Bl.a derfor er dette med flere prosjekter virkelig verdt å jobbe for.

Søkergruppa for et NM-på ski til Indre Østfold har hatt mange møter, treff og befaringer igjennom snart 3 år. Opp og nedturer har det vært, vegen er ennå både langt og forholdsvis bratt, men med nok vilje, entusiasme, god tro og et godt samarbeide er det meste mulig.

Det jobbes for fullt med å få på plass løypenettet på Høytorp Fort. Mye vil avgjøres i løpet av junimnd. Får vi dette til er det lagt et meget godt grunnlag til en søknad for 2016.

Skulle vi lykkes vil vi kunne begynne en forhåpentlig god og bred markedsføring av nevnte region lang tid i forvegen av et mesterskap. Dette vil garantert skape interesse fra aktører som knapt nok har vært «innom» her tidligere.

Mange dyktige mennesker og ressurspersoner har sagt seg villig til å bidra. Et nytt løypenett og områder som kan brukes sommer som vinter, vår som høst er noe av tanken bak det hele. Her tenker vi på folkehelsa, på markedsføring av flotte områder og fasiliteter som kan brukes og benyttes året rundt.

Kollasjen er fra søkergruppas siste møte i Garganstua på
Slettevold/TeamKraft tirsdag 23.4.2013. På bildet ser vi fra v.Kjell H. Olausen fra Eidsberg kommune, Nils Skogstad fra Marker og Kjølen Sportsenter, Bjørnar Fundingsrund, Slitu IF, Torkel Ruud skigruppa Mysen, Ingunn Hensel Idrettsrådet I Eidsberg, Jostein Flåøien, Høytorp Forts Venner og Kjell Erik Kristiansen, leder for gruppa med ryggen til. Thore Berglund, Sigmund Vister og Kåre Steffensen er med men måtte prioritere andre gjøremål denne kvelden.

TeamKraftbloggen ønsker alle som har bidratt, som bidrar og ikke minst kommer til å bidra lykke til videre med et (nok engang) meget spennende prosjekt. Følg med videre!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s