UT AV LÅVEN!

God fredag!

Ingar, dere må «ut av låven» sa Bjørn til oss for en tid tilbake. Vi snakker om vår gode venn og partner Bjørn «The Shirt» Heidenstrøm. http://www.bjornheidenstrom.com

Vi har ofte tenk på hvordan vi skal markedsføre vårt konsept. Markedsføring krever både tid og ikke minst ressurser. Vi har ofte hørt at den beste markedsføring er «jungeltelegrafen».

Etter ca 10 års virke med opp og nedturer har vi lært mye, men vi ser også at mye gjenstår.

Med et rasende tempo derute ser vi at Jungeltelegrafen i seg selv ikke er nok. Vi MÅ faktisk «Ut av låven».

Konseptet TeamKraft har vi omtalt flere ganger tidligere. Det tar vi ikke nå. Men igjen MÅ det sies at vi har noe lang mer å tilby en «Tårnet» som står oppført på Slettevold gård i kommunen.

For noe tid tilbake fikk vi høre at INNOVI i Mysen ville søke etter «ja-mennesker» som kunne tenke seg å være med i et kontorfelleskap på Mørstadsenteret beliggende i Smedgata. Vi skal etablere oss i hele tredjeetg. dersom interessen er tilstede var budskapet.

For oss i TeamKraft virket dette spennende. «Ut av låven» har nå blitt en realitet. Vi har stor tro på at dette kommer til å fungere. Nå treffer vi stadig nye mennesker og ikke minst vi får snakket «varmt» om konseptet vårt til mange som nok ikke helt har vært klar over mangfoldet i det som vi kan tilby.

OG vi betrakter oss (iallefall selv) som «Ja-mennesker» el- som «Påfyllere» som Bjørn ofte snakker varmt om til de han møter.

Billedkollasjen viser Inge og Bjørn godt plassert på TeamKraft`s kontorplass innerst i hjørnet av kontorlandskapet. Bjørn ønskes velkommen av John. Svendsen profil http://www.svendsen-profil.no har også flyttet inn med sitt og sine. Det er stadig nye mennesker og potensielle kunder som stikker innom og ikke minst får vite litt om det som «rører seg i lokalene»
John Kolokotronis i INNOVI http://www.innovi.no sitter trygt plassert rett ved innganspartiet i 3 etg. Flere andre er på plass og flere kommer.

Stikk innom sier vi. At Bjørn hadde rett når han sa «Ut av låven» er vi ikke i det minste i tvil om. For vår del fungerer det allerede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s