SNART VÅR!

Hei igjen!

Tiltross for «snart vår» har dugnadsgjengen ved elva benyttet vinteren og ikke minst isen på elva for å få på plass «sittebua» i Orrelunden og «opparbeidelsen» av den kommende «sparebankbroa» beliggende noen steinkast unna.

Igjen tar vi «av oss hatten» for denne gjengen. En iver og lyst til å få på plass et prosjekt som vi vet de vil lykkes med. Vi er ikke i tvil om at prosjekt Mysenelva vil gi kommunen mye god og positiv omtale. Behov for «positive prosjekter» har vi også. Penger står det ikke på ifht. givere som både har gitt og som vil gi mer. Det er kanskje en grunn for det. Hvorfor kan hver og en bruke et lite minutt på å komme frem til. Det finnes flere og gode svar derute! Står du fast er det lov til å spørre.

Billedkollasjen viser brofundamenter til «Sparebankbroa» fra Mustorpjordet og over på kommunal grunn. Plutselig er en midlertidig bro på plass. Isen blir jo snart borte. Behandlet materiale rulles inn på godt frosne jorder. Årets kalde vinter har vært til god hjelp.

TeamKraftbloggen følger prosjektet videre. Snart vår kjære venner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s