FOLLO HK-DAMER slo Nordstrand 2

Ikveld gratulerer vi våre damer i FOLLO-HK 2 divisjon med en stor seier over Nordstrand 2 i Kråkstadhallen. Nordstrand 2 kom med et bra lag. Tiltross for det, damelaget vant 32-24. Det stod 17-12 i å vår favør etter 30 min. spill.

Når vårt damelag leverer som de gjør idag skal motstanderen være gode for å slå dem. En skikkelig laginnsats, med disiplinert spill både i angrep og forsvar. Fungerer det ute, fungerer det gjerne for de som passer målet. Idag må vi berømme Rita for en meget god kamp. Ungjentene som vokter Follomålet skal ha ros for jobben de gjør. Frida og Rita er to keepere som har potensiale til å bli gode «der bak», el «i kassa» som vi gjerne kallte det i «gamle dager».

Billedkollasjen viser våre damer rett før kampstart. I ring, en god intern prat, kom igjen jenter, vi skal slå dem. Begge lag står oppstillt før kampen. Andre omgang er igang. Kåre velger å stå de siste 30. Som vi ser, det var bra med publikum tiltross for at kampen ble spillt en sen onsdagskveld.
Seieren er et faktum. Jorunn og Espen er storfornøyde. Vi takker begge for en god innsats på benken. Våre damer er flinke til å takke sitt publikum. En blid Rita etter at kampen er over. På det store bildet ser vi Espen på kne i siste timeout. Her er han nok rimelig sikker på at seieren er «i havn».

Vi gratulerer nok engang med en skikkelig lagseier og ønsker Follo HK-Damer lykke til i de to siste seriekampene. Først Njård borte fk. lørdag, deretter Rælingen en uke etter.

Vi håper på en god, positiv og fyldig reportasje i morgendagens ØB. Våre jenter/damer fortjener det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s