Tapre FOLLO jenter!

God kveld!

Vi har igjennom årenes løp tilbragt noen timer i diverse
håndballhaller. Vår datter Marthe valgte for ca 5 år siden å begynne i Follo hvor målet har vært og fortsatt er å få frem et lag som skal opp i eliteserien.

Å bygge opp et elitelag er IKKE gjort over natta kjære venner. Du skal ha nok utøvere som virkelig vil. Du skal ha et treneapparat som består av langt mer en en el. to trenere på parketten. Du skal ha nok hender, ildsjeler som virkelig brenner for dette, OVER TID. OG IKKE MINST, du skal ha økonomi til «å drive» det hele rundt.

Follo har vært tapre, de har prøvd, de har gjort mye bra, men også gjort mye hvor forbedringspotensialet er stort. Personlig tror jeg at dette på mange måter både har vært og er sunt.

I årets sesong kom vi desverre noe «skjevt ut». Laget som nå bærer FOLLO HK damer er meget ungt. Marthe var igår eldst som 90 modell.  Dette i fravær av søstrene Beate 87 og Katrine 89 mod. (grunnet sykdom) Deretter må vi hoppe til 92-93-94og 95. Laget har et stort
potensiale.

Det som jentene har gjort og gjør nå står det stor respekt av. De er iferd med å klatre på tabellen, og vekk fra nedrykksspøkelset.

Publikum har også sviktet, noe som vi kjenner til fra flere klubber som ikke leverer i forhold til sporten som de bedriver.
MEN det er noen som IKKE svikter. De er med både i oppturer og nedturer. Et lag og et team som står samlet i nedturer blir utrolig sterke når resultatene begynner å snu i positiv retning igjen.

Gårsdagens kamp mot nok et nedrykkstruet lag LUNNER var meget viktig. Alle kamper er det, men noen har en ekstra nerve. Igår følte nok mange det på kroppen.

Billedkollasjen fra Kråkstadhallen viser våre jenter som gjør seg klar tl kamp. Jørn Rune og Espen legger slagplan før kampen. Nils er klar med billetter isammen med mor Heide, som legger tilskuernes «slagplan» isammen med Siren. Idag MÅ vi vinne.
Kåre, (FOLLO`s potet) er tankefull, mens Siren fortsetter praten med klubbens leder Hilda.
På parketten gjør Knut siste finpuss før kamp. Moppen kjenner vi godt. Program for kampen er trykket. Våre kjære trofaste tromisser v/Halvard og Tor Arne fornekter seg ikke.
Vi må ha musikk til oppvarmingen. Hans Petter og Lasse hjelper våre jenter i det tekniske rommet.
Publikum kom tiltross for midtukekamp. Det varmer. Maskotter fra Kråkstad løp inn isammen med våre jenter før kampstart.
Vi nærmer oss slutten. Espen har brukt sin andre timeout. Jentene er iferd med å snu kampen. Ca. 20 min før slutt ligger de under med 4. Timeouten tas når stillingen er 21-20 i vår favør. Jentene vinner med 4. Resultatet ser dere på kollasjens h. side.
Våre jenter var naturlig nok meget fornøyde etter kampen. Våre trenere Jørn Rune og Espen strålte etter at seieren var i «boks». Jorun lagets oppmann og hjelpetrener Hans Petter skal ha skryt for alt som de også bidrar med på benken.
Østlandets Blad v/Henrik Aasbø har skrevet en meget god og positiv artikkel om våre jenter i dagens utgave. DET trenger vi og takker Henrik for gode ord.
Etter kampen er det primus motor for kampene Knut med dagens medhjelper Per Arne som sørger for å ta ned våre «sponsorbanner». Sponsorene er vi helt avhengig av for å få «hjula til å gå rundt». Det siste bildet viser tre glade jenter igjennom Elisabeth som ble kåret til Follo`s jente denne gangen. En lettere skadet Linn (ut etter ca 10 min spill) og en lettet Marthe. VI VANT 26-22 folkens!

Vi gratulerer en tapper gjeng med gårsdagens seier og ønsker alle både på parketten, hjelpere, støtteapparat lykke til videre med de siste 4 kampene i årets serie.
STÅ PÅ sier vi i TeamKraft. Det er i motbakke det går oppover!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s