Foredrag på Låven!

Onsdag kveld på Slettevold Gård. MMM, Møteplass Mysen Menighet og TeamKraft hadde over noe tid planlagt et foredrag med Per Øyvind Alvim hvor temaet var «Sett deg klare mål».

Foredraget var det første i rekken som MMM skulle arrangere igjennom vinter/vår 2013.

Prosjektet er styrt og ledes av Trond Degnes. Igjennom han var foredraget behørlig markedsført både med plakater og igjennom lokalavisen.

Vi hadde plassert ut 76 stoler på «Høyloftet» som er navnet på møterommet inne i låven på Slettevold.

Rommet ble fyllt opp. 2-3 ledige stoler og foredraget ble godt mottatt. Og gjennomføre NORSEMAN EXTREME TRIATHLON som går for å være et av verdens hardeste triathlon er en prestasjon i seg selv. Å komme inn som nr 2 i sin klasse med ca 250 konkurrenter forteller enda mer.

Du svømmer først 3.8 km i ca. 13 gr. Du skal sykle 180 km i en meget hard løype, for deretter å avslutte med en helmaraton på 42.2 km opp til toppen av Gaustatoppen på 2880 m. Per Øyvind brukte ca 11t 50 min på det nevnte. Helt rått spør du meg!!

For å kunne gjennomføre dette må du ha klare delmål og mål i hodet. Per Øyvind hadde og har det og blir sikkert å finne i startfeltet igjen. Lykke til mot nye mål sier vi i TeamKraft.

Etter foredraget ble det servert pølser og lompe, brus og kaffe i Garganstua. Den gode praten blandt tilhørerne ga seg deretter selv.

TeamKraft takker også for et godt samarbeide med Mysen Menighet v/Trond Degnes og ønsker prosjektet MMM lykke til videre utover våren.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s