En folkefest!

Vikersund er som et trekkplaster på folk som er glad i å se lange hopp, oppleve en jordnær og god atmosfære og kjenne spenningen tett på kroppen.

Publikum ser bakken og hopperne godt nær sagt uansett hvor du står og går.

En dag i Vikersund er så absolutt å anbefale til dere som ikke har opplevd dette før. Vi kommer oss ut, får frisk luft, snakker med og treffer mange artige og «innholdsrike» mennesker for å nevne noe.

At Vikersund ikke fikk nok en ny verdensrekord får vi leve med. Spenningen og forventningene var der, men som nevnt i gårsdagens blogg, det er mange ting som skal klaffe for å komme langt ned i bakken.

Billedkollasjen viser bl.a lørdagens gjeng fra Mysen og TeamKraft på veg til bakken øverst til venstre og avsluttende fyrverkeri med lett sne i lufta nede til høyre. Jens Kristian, Mathias, Siren, Inge, Jan Erik, Frank og undertegnede fikk oppleve stemningen isammen med ca 16-17000 andre tilskuere denne ettermiddagen/kvelden.

Våre hoppere blir små (se sort strek på det store bildet) når de kommer susende mot oss i en fart av 120-130 km i t. Lengste hopp lørdag 240 meter v. G Schlierenzauer.  Beste norske var Andreas Stjernen på fjerde med et lengstehopp på 232,5 meter. Vi gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s