Innholdsrike dager i Vikersund!

TeamKraft er både stolte og glade for samarbeidet som vi har med våre hopplandslag. Markeds og sponsorsjef Arne Åbråten legger mye i å få samlet samarbeids og sponsorpoolen til treff igjennom året.

For hver gang vi samles blir vi naturlig bedre kjent med hverandre. Å treffes i forskjellige settinger gjør sitt til at felleskapet forsterkes og at vi etterhvert også kan benytte hverandres tjenester og tilbud. Et godt eksempel for TeamKraft sin del var ifm.
landssamlingen til CRAMO tidligere i januar. (Se egen blogg).

Fredag 23.1. var vi samlet på toppen av Vikersundbakken i strålende vær. «Vingen» som stod klar til VM ifjor blir brukt til treff av ulike slag.

Foruten hyggelige samtaler og «mingling» på toppen fikk vi denne gangen høre litt fra Riks-Tv og Toyota Norge.

Espen Graff som nå har full jobb som medieansvarlig for Norges Skiforbund fortalte litt omkring toppidrettsutøveren og massemedia. Et forholdsvis «hett tema» som mange tar del i derute.

Avslutningsvis fortalte Clas Brede Bråten litt omkring Vikersundbakken  og hvordan det er å hoppe i en slik bakke. Clas Brede har selv erfaring fra skiflyvning som tidligere landslagshopper. Det er mye som skal stemme for at du skal komme langt ned i bakken. DEN saken er klar.

Etter å ha kjørt heis ned var det nye runder med gode fortellere og foredragsholdere. Presten Per Arne Dahl hadde ansvaret for det som skjedde på podiet. En etter en ble foredragsholderne for dagen ropt opp. Førstemann ut var vår gamle utenriksminister Thorvald
Stoltenberg. Får dere en mulighet, grip sjansen. Han var meget god! Deretter var det herrelandslagets trener Alexander Støckl som forteller med et stort hjerte og innlevelse. Vi håper på å kunne ha Alex som trener i mange år fremover. Verdiene som han formidler og etterlever har vi stor sans for i TeamKraft.
Avslutningsvis var det en av Vikersundbakkens «store sønner», Albert Hærhø som fortalte om sitt virke innenfor anleggsbransjen. Firmaet har vært med på utbygging og utvidelse av bakken i en årrekke, og får mye av æren for at bakken er som den er idag.

Dagen ble for vår del avsluttet med kvalifiseringsrenn for lørdagens konkurranse.

TeamKraft takker for en flott dag i Vikersund med gode hoppvenner og mange innholdsrike foredrag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s