Flere og flere skoler benytter seg av våre tjenester.

God ettermiddag!

TeamKraft har opp igjennom årene jobbet mye med ungdom. TeamKraft ble startet som et AS i mai 2003. Før det hadde vi stiftelsen PROFO + hvor vårt motto var «For ungdom, med ungdom, sammen om en positiv utvikling».

Å ha ungdommen på besøk er alltid inspirerende og ikke minst interessant. Tilbakemeldingene som vi får viser at de faktisk mener det samme om oss og vårt konsept.

Vi har igjennom vårt forebyggende virke over mange år sett behovet som mange ungdommer faktisk har. Å kunne snakke med «litt eldre mennesker», ofte om dagligdagse ting, gir mening.

Hva gjør vi og hva kan vi f.eks tilby. Ett dagsopplegg kan være:

-Oppmøte, vi blir kjent med hverandre
-Gjennomgang, kort informasjon omkring vårt virke og hvorfor vi jobber med det vi gjør.
-Vi må respektere hverandre. Vi er forskjellige som mennesker Er vi ærlige med oss selv og med hverandre.
-Ett varsko omkring bruken av «tekniske duppeditter! Her er markedskreftene MEGET sterke. Hvordan og hvor ofte benytter vi oss av det nevnte.
-Tør vi å si ifra dersom en i venneflokken skulle «falle utenom». Inn i nye og kanskje negative miljøer. Hva er negative miljøer? Her bruker vi gjerne politiets forebyggende skoleperm som fungerer like godt hver gang!
-Er det viktig å kunne samarbeide.
-Vår teori går over i praktiske øvelser. Innlagt pause og en matbit. -Som avslutning har vi alltid en god evaluering.

Vi presiserer ofte at TeamKraft ikke sitter på noen fasit for hvordan dette skal gjøres, men vi vet igjennom mange års erfaring at vi kan tilføre ungdommen noe. Å treffe igjen ungdommen etter 5-10 år, som husker oss og vårt konsept er både gledelig og noen ganger rørende.

Alle trenger vi justeringer igjennom livet. Unge som gamle. Men klarer generasjonene å spille på lag, er vi sikre på at vi har mye å tilføre hverandre.

Å ha en god dialog med ungdommen igjennom dagen legger vi derfor stor vekt på. Noen ganger må det naturlig nok noen justeringer til, men dette er svært sjelden.

Billedkollasjen denne gang viser en skoleklasse som var på besøk forrige uke. TeamKraft ber hver gang om tilbakemeldinger på godt og vondt. DET er viktig. For å komme oss videre og ikke minst lære, trenger også vi justeringer og ærlige svar fra gruppene som besøker oss.

Vi siterer: Hei! Takk for en flott dag hos dere. Både vi (to lærere) og elevene er strålende fornøyd. Vi jobber med en skriftlig tilbakemelding som kommer senere. Vi har faktisk tatt kampropet hver dag, før vi starter med «jobbinga» God ide!! Takk for den:-) Hilsen fra Kari!.

TeamKraft takker og hilser tilbake!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s